Ndërtuesi vizual i Grenton

Konfiguracja systemu inteligentnego domu i budynku z komputera lub smartfon

KY ËSHTË SMARTFONI JUAJ. KONTROLLONI SHTËPIN ME SMARTFON!

Ju e dini më së miri se cilat karakteristika janë të rëndësishme për ju dhe cilat prej tyre dëshironi të keni qasje të shpejtë. Sistemi GRENTON ju ofron jo vetëm një aplikacion miqësor të smartphone, i cili do t'ju lejojë të kontrolloni plotësisht shtëpinë tuaj, por edhe një mjet të jashtëzakonshëm që do t'ju ndihmojë të vendosni se si duket aplikacioni. Vendosni butonat dhe ikonat sidoqoftë që ju pëlqen. Zgjidhni si duken dhe dërgoni paraqitjen në smartphone ose tablet. Dhe për t’i bërë gjërat edhe më të mira, mund t’i bëni me vetëm disa klikime të miut tuaj!
Najlepsza aplikacja do sterowania inteligentnym budynkiem ze smartfona android iphone

CDO NJËRI NGA NE KA KËRKESA TË NDRYSHME, CDO NJËRI KA TË DREJTËN E NJË NDËRFAQE TË PERSONALIZUAR

Të gjithë në shtëpinë tuaj kanë nevojë për qasje të lehtë në funksionalitete që janë më të rëndësishmet për ta. Falë Grenton Visual Builder, do të keni mundësi të krijoni shpejt një ndërfaqe individuale për ju, partnerin tuaj dhe fëmijët, duke përcaktuar lirshëm rregullimin e ikonave dhe butonave.

MATJA E ENERGJISË GRENTON

KONTROLLO KONSUMIN E ENERGJISE, KONTROLLO SHPENZIMET

A e dini pse paguani kaq shumë për energji elektrike dhe ujë? Grenton jo vetëm që mat konsumin e secilit qark në shtëpinë tuaj,
por gjithashtu paraqet të dhënat direkt në ekranin e smartfonit ose tabletit tuaj.
SPRAWDZAJ BIEŻĄCE ZUŻYCIE
KONTROLLO NË KOHË REALE
Sa energji përdor shtëpia juaj për momentin?

Vetëm një klik është i mjaftueshëm për ta kontrolluar atë. Grenton mbledh të dhënat e konsumit në kohë reale dhe i paraqet ato në formën e një grafiku të lexueshëm.
ANALIZUJ HISTORIĘ
KONTROLLO HISTORIKUN
A mendoni se mund të paguani më pak?

Me Matjen Smart Grenton ju mund ta kontrolloni shpejt atë. Historia e të dhënave të konsumit do t'ju lejojë të vlerësoni se kur u shfaqën faturat më të larta dhe si t'i zvogëloni ato përsëri.
PORÓWNUJ, PRZEILCZAJ, PŁAĆ MNIEJ
KRAHASO, KONVERTO, PAGUAJ MË PAK

Matja e energjisë Grenton nuk është thjesht një tabelë. Është mënyrë e thjeshtë për të krahasuar kostot e krijuara nga secila pajisje, dhomë apo qarqe. Me renditjen e konsumit do të gjeni shpejt cilat pajisije e ngarkojnë më shumë buxhetin tuaj.
Kurse
me Grenton
Jeto
me Grenton
Na Vizitoni