SHTËPI E ZGJUAR QË NDJEN, SHIKON DHE MENDON PËR JU.

Smart Home Grenton është i hapur për shumë standarde. Me sistemet Z-wave, 1-wire, Modbus, BLE, Shtëpia WiFi reagon ndaj çdo faktori të jashtëm dhe të brendshëm në mënyrë te përsosur. Mbrojtja nga rrjedhjet e ujit, një erë e fortë, e ftohtë, me shi dhe rrufe ... kontrolli i sensorëve dhe automatizimi i ndërtesës me sistemin Grenton reagon shkëlqyer
për të rritur sigurinë dhe komoditetin e jetës suaj.

SENSOR SHIU

Ai do të kontrolloj kohën, nqs bie shi, do ta shtyjë ujitjen e bimëve në një orar të dytë kur është e nevojshme, në mënyrë që të mos u bëjë dëm bimëve, të humbasi uji dhe të bëje përmbytje në kopshtin tuaj.

DETECTOR I THATËSIRES

Nëse toka thahet, automatikisht do të ndizet sistemi i spërkatësve. Mund të përdoret gjithashtu brenda për t'u kujdesur për bimët tuaja në vazo.


SENSOR PËRMBYTJE

Nëse zbulon përmbytje në banjën ose bodrumin tuaj, automatikisht do t'ju informojë përmes SMS dhe do të ndezë dritat në Alarm sikurse ju e keni programuar.

DETECTOR ZJARRI, TYMI

Nëse një zjarr shpërthen, menjëherë do të fiket rrjeti i gazit, do të ndizet të gjitha dritat dhe aktivizon alarmin.


DETECTOR OXIDE KARBONI

Nëse zbulon oksid karboni, ai menjëherë do të mbyllë furrën, do të kthejë në maksimum qarkullimin e ajrit dhe do t'ju njoftojë për problemin.

DETECTOR LAGËSHTIE

Do të ndizet lagështuesi në sistemin e ventilimit për të parandaluar që ajri të thahet, dhe do të rrisë rrjedhën e ajrit (fuqin e aspiratorit) në banjë nëse ajri është shumë i lagësht.

SENSOR TEMPERATURE

Kjo do t'ju lejojë të krijoni ambient të përsosur në shtëpinë tuaj dhe automatikisht do të mbyllni perdet elektrike dhe grilat e dritareve kur temperatura bie gjatë natës.

DETECTOR LËVIZJE

Do të ndizet dritat kur do të shkoni në banjë në mes të natës. Ai do t'ju paralajmërojë për një lëvizje dhe automatikisht do të ndezë dritat e ambjentit të shtëpisë që ju keni programuar.

DETECTOR DRITE

Kjo do t'ju ndihmojë të siguroni që ndriçimi i dhomës të mbetet i njëjti nivel drite. Kur të errësohet, do të ndizen dritat e kopshtit dhe do të mbyllë grilat sipas programit që ju i keni bërë.

SENSOR ERE

Ajo do të palosë (mbledhë) tendën kur një erë e fortë fillon të fryjë. Në dimër, ajo gjithashtu do të mbyllë grilat në anën e ndërtesës të ekspozuar ndaj erës ne menyrë automatike.

SENSOR DRITAREJE

Do të ndizet alarmi në rast të një ndërhyrje të pa dëshiruar, dhe do të fik ngrohjen, ajrin e kondicionuar kur të hapni një dritare për të kufizuar humbjen e energjisë.

SENSOR DISTANCE

Do t'ju ndihmojë të parkoni makinën tuaj në garazh dhe do të parandaloj hapjen e portës nëse një makinë po e bllokon atë.


Kurse
me Grenton
Jeto
me Grenton
Na Vizitoni