SHTËPI MË E MIRË,
TEKNOLOGJIA

Është koha e duhur për revolucionin e zgjuar në shtëpinë tuaj!
Zbuloni sesi teknologjia mund t'ju shërbejë çdo ditë.
Zbuloni sistemin që bashkëpunon në mënyrë të përsosur
me ju dhe ndërtoni një botë të tuaj.

NDRIÇIMI

Në çdo sezon dhe çdo kohë e ditës kërkon ndriçim të ndryshëm. Në mëngjeset e dimrit, drita duhet të jetë mjaft delikate për t'ju inkurajuar të dilni nga shtrati. Gjatë ditës së punës, keni nevojë për ndriçim që është i lehtë në sytë tuaj. Në mbrëmje, kur po bëni një banjë relaksuese ose po shikoni një film të shkëlqyeshëm, dëshironi që dritat të krijojnë një ambient të këndshëm.

Systemi Grenton do të rregullojë ndriçimin në varësi të nevojave tuaja dhe familjes suaj. Ky sistem do të përshtatet në stilin e jetës tuaj dhe do t'ju ndihmojë të kurseni energji.

çdo burim drite

rregullimi i fluksit te dritës

ndryshimi i ngjyrave te dritës

matja e fuqisë

fillimi i butë

skena ndriçimi

NDRIÇIMI QË ËSHTË KAQ
I MIRË KUR ËSHTË NATYRAL

Sistemi i ndriçimit inteligjent të Grenton LED RGB ju lejon të përputhni ndriçimin me ciklin e ditës natyrore. Dritat e ndritshme në banjë kur përgatiteni për ditën tuaj në mëngjes do t'ju japin energji, ndërsa në mbrëmje, hija e diellit të perëndimit do t'ju ndihmojë të qetësoheni dhe të pushoni para gjumit.

SMART DIMMER – SHKËLQEN GJATË DITËS, DELIKAT NË MBRËMJE

Ju zgjoheni gjatë natës, ndizni dritën dhe ... jeni verbuar nga drita. është mjaft e pakëndshme. Me sistemin e driçimint Grenton, dritat e ndezura gjatë natës do të ndizen gradualisht për të zbutur një zgjim të ashpër.

ZGJOHENI ME BUTËSI, JO ME ALARME TE ZHURMSHME TË ORES ME ZILE!

Nuk ka asgjë më të keqe se tingulli i mprehtë i një alarmi që ju zgjon në mes të një ëndrre të këndshme. Grenton ofron një qasje më të butë. Së pari gradualisht do të ndriçojë dhomën tuaj të gjumit, pastaj do të ndiqni me tinguj delikatë të muzikës. Do t’ju lejojë të filloni çdo ditë në një humor të shkëlqyeshëm.

NDRIÇIMI I NATËS

Mund të jetë e vështirë të gjesh çelësin e dritës në errësirë, veçanërisht për një fëmijë. Pse do ta rrezikonit fëmijën tuaj të sigurt? Grenton do të zbulojë lëvizjen dhe do të ndizet ndriçimi delikate në shkallët ose korridorin për ta lënë fëmijën tuaj të sigurt të ecë nga një dhomë në tjetrën.

VENDOSJA NË EFICENC E NDRIÇIMIT JU NDIHMON TË KURSENI DERI NË 35%

Të kursesh deri në 23%

Në mënyre automatike të fiken
llampat që nuk perdoren

Të kursesh deri në 15%

Indeciteti i ndriçimit të ndryshoj në mënyre automatike gjatë ditës dhe natës

NGROHJA

I ngrohtë, komod dhe me kosto efektive? Sistemi Grenton e bën të mundur. Shtëpia e zgjuar ju lejon të zgjidhni temperaturën optimale për çdo dhomë në shtëpi, dhe është në gjendje të përshtateni në ndryshimin e motit ose gjëra të tilla si dritaret që hapen.

Ju mund të rregulloni temperaturën e ambientit në shtëpinë tuaj në atë që dëshironi manuale ose përmes smartphone-it tuaj. Është e lehtë dhe e thjeshtë - shiko atë vetë.
find out more

çdo lloj ngrohëse

ambjente të ndryshme për ngrohje

kontroll i saktë i temperaturës

programe kontrolli praktik

orare të ndryeshme të programuara

kursime të dukshme

SISTEMI DO TË FIKË NGROHJEN KUR JU NUK JENI NË SHTËPI, DHE DO TA NDEZË NGROHJEN PRAPË PËRPARA SE JU TE KTHEHENI NË SHTËPI

Pse do ta mbash shtëpinë tënde të ngrohtë kur nuk je aty? Duke ulur temperaturën e ambientit me vetëm 3 gradë, ju mund të kurseni deri në 15% në ngrohje. Pasi të aktivizoni alarmin, Grenton do të fikë ngrohjen dhe do të ulë qarkullimin e ajrit në minimum. Do të sigurohet që shtëpia juaj të jetë e ngrohtë dhe komod kur të ktheheni në shtëpi.

KONTROLLI AUTOMATIK
GRILAT E DRITAREVE

Erërat e forta të dimrit mund të shkaktojnë një rënie të konsiderueshme të temperaturës së dhomës. Kjo mund të përkthehet në një rritje të shpenzimeve për ngrohje. Grenton mund të monitorojë vazhdimisht për ju forcën, temperaturën dhe drejtimin e erës. Kur era të fillojë të fryjë, ajo do të mbyllë grilat në dhomat ku askush nuk është. Do të bëjë të gjitha këto për të ulur ndjeshëm koston e ngrohjes.

TË GJITHA BURIMET E NGROHJES
NË NJË SISTEM

Grenton është gjithashtu një kontrollues jashtëzakonisht i përparuar i sistemeve të ngrohjes. Lidhni pompën tuaj të nxehtësisë, panelet diellore, ngrohësin e gazit, ngrohjen e dyshemesë dhe sistemin e ventilimit në një sistem të uniformuar, të kontrolluar nga një pajisje e vetme. Do të mahniteni nga efikasiteti i tyre i kombinuar.

ME MENAXHIMIN EFICENT TË NGROHJES MUND TË KURSENI DERI NË 37%

Kurseni deri në 23%

Temperatura rregullimi në varësi të pranis ose mungesës së pronarit

Kurseni deri në 7%

Kontrolli automatik
grilat e dritareve

Kurseni deri në 7%

Ngrohesi
integrimi i burimit

Kontrolli i grilave me rul

Vendosni se çfarë lloj atmosfere do të krijoni në shtëpinë tuaj. Nëse ju pëlqen zgjimi nën rrezet e dielli, ngrini grilat natën. Nëse e vlerësoni privatësinë dhe dëshironi të shmangni sytë kureshtarë, lërini ato.

Kushtojini vëmendje komoditetit tuaj dhe përshtatni funksionimin e grilave të brendshme dhe të jashtme me nevojat individuale.
find out more

Mbrojtja
e privatësisë

Rregullimi
i ndriçimit

Programet e kontrollit intuitiv

Oraret individuale

Kursime të konsiderueshme

Rezistenca
e motit

Kontroll i planifikuar

Krijoni disa skenarë të funksionimit të paneleve në situata të caktuara. Përshtatini ato për ju dhe stilin e jetës tuaj. Shijoni komoditetin çdo ditë!

Skena e zgjimit

Lëreni diellin t’ju zgjojë në një mëngjes me diell. Funksionimin e grilave me rul mund ta përshtatni lehtësisht me nevojat tuaja dhe ritualet e përditshme. Zgjohu gjithmonë ashtu si ju pëlqen.

Ndikimi në ngrohjen dhe ajrin e kondicionuar

Ngrohtë në dimër, freskët në verë. Siguroni temperaturën optimale në shtëpi - pa mundim! Grenton Smart Home e bën këtë për ju, falë funksionit të kontrollit të grilave me rul, ngrohjes dhe ajrit të kondicionuar në varësi të kushteve të jashtme.

Në një shtëpi inteligjente, sistemi i kontrollit të grilave mund të kursejë deri në 16%

kursim deri në 7%

Mbrojtja e dritareve nga erërat e dimrit

kursim deri në 9%

Hijezimi i dritareve jugore rrit kapacitetin ftohës

MJEDISI RRETHË SHTËPISË

Grenton System do t'ju lejojë të kontrolloni jo vetëm shtëpinë tuaj, por edhe rrethinat e saj!

Të gjitha pajisjet dhe sistemet tuaja në garazhin, rrugëkalimin dhe kopshtin tuaj do të bashkëpunojnë për të siguruar sigurinë dhe komoditetin tuaj.

Një portë hyrëse që njeh anëtarët e familjes suaj, spërkatësit e kopshtit që reagojnë ndaj ndryshimeve të motit ... zbuloni karakteristikat e jashtëzakonshme të ofruara nga Grenton System.
find out more

kontroll i përparuar i ndriçimit

sistemi inteligjent i ujitjes

menaxhimi nga distanca i shtëpisë

monitorimi i shtëpisë dhe kopshtit

oraret intuitive

ndrysho indecitetin e ndriçimit që përputhet me fuqinë me fazat e Hënës

KA ARDHUR DIKUSH TE PORTA DHE JU NUK JENI ATY?

Lidhni intercom tuaj me sistemin e Grenton. Në këtë mënyrë, kur dikush i bie ziles kur nuk jeni në shtëpi, Sistemi Grenton do të ridrejtojë interkomonin në smartphone tuaj.

PSE DUHET TA VADISNI BARIN PERPARA SHIUT?

Sistemet e programimit të spërkatës vijnë me një të metë- duhet të siguroheni që ato të mos aktivizojnë spërkatësit në mbrëmje kur do të bjerë shi gjatë natës. Dhe çfarë ndodh kur shkoni me pushime? Sistemi Grenton është më i zgjuar - do të kontrollojë parashikimin e motit. Pse të harxhojmë ujin?

KURSENI DERI NË 25% TË UJIT ME KONTROLLIN E SISTEMIT TË VADITJES

Kurseni deri në 25%

Kontrolli inteligjent i spërkatjes

Audio-video
Falë Grenton Smart Home, ju mund të integroni shumicën e pajisjeve tuaja AV në pjesën tjetër të sistemit tuaj Smart Home. Ju dëshironi të shikoni një film? Vetëm shtypni butonin në Grenton SmartPanel tuaj dhe Grenton do të bëjë pjesën tjetër. Do të mbyllë blindet, do të fikë dritat dhe do të ndizë sistemin e kinemasë në shtëpi. Dhe kur të vendosni të bëni një pushim dhe të shkoni në kuzhinë për të marrë disa snack, Grenton do të ndezë dritat në dhomë për t'ju lejuar të mbërrini atje në mënyrë të sigurt.

Pse do të bënit gjithçka vetë, nëse diçka mund ta bëjë këtë për ju?

Kontrollo Audio

Kontrollo Video

Integrimi me shumë dhoma audio

Kontrolli prindëror

HARUAN FËMIJET TË FIKIN T.V.?

A e dini se sa energji harxhohet nga TV duke u ndezur kur askush nuk po e shikon? Grenton mund të monitorojë vazhdimisht nëse ka ndonjë person të pranishëm në dhomë, dhe kur dikush nga fëmijët tuaj harron ta fikni atë, sistemi do ta fikë TV-në vetvetiu duke ju kursyer shumë për në vit.

KUSENI ENERGJI…
PA HUMBUR KOHË

Po në lidhje me pajisjet në modalitetin "stand by"? Grenton ju lejon të kurseni mbi ta gjithashtu - do t'i shkëpusë ata kur nuk jeni në shtëpi.

JU MUND TË JENI TË SIGURT QË FËMIJET PO BËJNE MËSIMET E SHKOLLËS

Fëmijët do të jenë fëmijë, dhe ata zakonisht nuk më pëlqen të bëjnë detyra shtëpie. Ata do të preferonin të luanin lojëra video ose të shikonin TV. Kalendari i brendshëm i Sistemit Grenton do t'ju lejojë të përcaktoni me lehtësi orët gjatë të cilave fëmijëve u lejohet t'i ndizni ato. Kjo zgjidh problemin e detyrave të shtëpisë.

KURSENI DERI NË 19% ME SISTEMET AUDIO DHE VIDEO TË SHTËPIS TUAJ

Kurseni deri në 4%

Shkëpusni pajisjet që janë në modalitetin
"stand by"

Kurseni deri në 15%

Fikni në mënyrë automatike TV që janë haruar ndezur
Kurse
me Grenton
Jeto
me Grenton
Na Vizitoni