Njësia e përbashkët e logjikës

Një pajisje jashtëzakonisht e vogël, Me aftësi jashtëzakonisht të mëdha

Edhe pse është e vështirë të besohet, kjo pajisje e vogël mban një procesor shumë efikas 32-bit, memorie DDR3, sistemin operativ në kohë reale, interpretuesin e gjuhës LUA, dy porte Fast Ethernet, modulin Z-Wave dhe kontrolluesin lokal të sistemit BUS. Këto janë komponentët që lejojnë Grenton të bëjë kaq shumë.
Moduł sterujący inteligentny dom z wifi android z-wave oraz LUA

skaj ekstrem i një rrjeti

Ne nuk dimë se çfarë do të ndodhë në 10 vitet e ardhshme, Kjo është arsyeja pse ne kemi krijuar një sistem që do të mbijetoj në të ardhmen.

GRENTON is the first system that fully uses mist computing concept, allowing all modules to exchange data on an unprecedented level.

Çfarë e bën këtë thotë për ju?

Në vend që të kufizoni krijimtarinë tuaj, Grenton ju ofron një aftësi praktikisht të pakufizuar për të krijuar marrëdhënie ndër-objektive. Ai vlen si për pajisjet që zgjidhni tani, ashtu edhe për ato që do të shtoni në të ardhmen.


Nuk ka rëndësi se cilat pajisje do të bëhen të disponueshme brenda disa viteve. Ky sistem është gati për të ardhmen.
Połączenie i konfiguracja inteligentnego domu program konfiguracyjny Połączenie i konfiguracja inteligentnego domu program konfiguracyjny

Sistem me kabell ku mundeni ta instaloni,
WIRELESS (pa kabell), ku eshte e pa aritshme!

GRENTON ofron një mënyrë unike të kombinimit
Aspektet më të mira të sistemit me kabell DHE SISTEMET WIRELESS!

Moduły przewodowe i bezprzewodowe Z-Wave w systemie automatyki budynkowej

OPERACION I BESUESHEM, NE BAZE TE SISTEMIT HUB ME KABELL

Modulet e sistemit GRENTON mund të lidhen duke përdorur kabllo, duke lejuar një stabilitet dhe shpejtësi të jashtëzakonshme. Kjo është një zgjidhje e madhe për grupe të reja të caktuara.

FLEKSIBILITETI I ARRITUR ME KOMUNIKIMIN WIRELESS Z-WAVE

Kudo që ju nevojiten, modulet Grenton Z-Wave (pa tela) mund të instalohen brenda disa minutash. Kjo është një zgjidhje perfekte për instalimin e sistemeve në ndërtesat dhe apartamentet ekzistuese.

Fleksibiliteti dhe aftësia për të zgjeruar instalimin janë bazike!

FILLOJENI ME SISTEM TE THJESHTE, DHE ZGJEROJENI SISTEMIN NE TE ARDHME

Falë arkitekturës të mbështetur në parimin e llogaritjes së informatikës, Grenton është i pajtueshëm me më shumë standarde se çdo sistem tjetër. Nëse në një moment në të ardhmen, ju vendosni të shtoni modulet KNX në sistemin tuaj, Grenton do të jetë gati për të. Ju do të duhet vetëm të shtoni vetem një CLU që mbështet një protokoll të ri dhe do të jeni në gjendje të mbështesni çdo pajisje që përdor këtë standard në saktësisht në të njëjtën mënyrë si ajo për çdo pajisje të tjera të sistemit Grenton. Për më tepër, ju keni akses në të gjitha tiparet e tyre.

Në përputhje me shumë standarde

Falë arkitekturës të mbështetur në parimin e llogaritjes së informatikës, Grenton është i pajtueshëm me më shumë standarde se çdo sistem tjetër. Nëse në një moment në të ardhmen, ju vendosni të shtoni modulet KNX në sistemin tuaj, Grenton do të jetë gati për të. Ju do të duhet vetëm të shtoni vetem një CLU që mbështet një protokoll të ri dhe do të jeni në gjendje të mbështesni çdo pajisje që përdor këtë standard në saktësisht në të njëjtën mënyrë si ajo për çdo pajisje të tjera të sistemit Grenton. Për më tepër, ju keni akses në të gjitha tiparet e tyre.
Moduł wejścia wyjścia przekaźnikowy

GRENTON MENAXHIMI I OBJEKTIT

Darmowe oprogramowanie do konfiguracji inteligentnego domu na PC
Gjithçka është më e lehtë me mjetet e duhura. Së bashku me sistemin GRENTON Smart Home, do të merrni softuerin Object Manager - një aplikacion intuitiv që do t'ju lejojë të shtoni me shpejtësi dhe lehtësi modulet e reja në sistem, të konfiguroni lidhjen e tyre dhe të krijoni skenarë.
GRENTON Menaxheri i Objektit është i lehtë për t’u përdorur, por jo tepër i thjeshtë. Një numër i madh i opsioneve të dobishme të konfigurimit do t'ju lejojnë të krijoni shtëpinë e zgjuar të ëndrrave tuaja, ndërsa opsionet e integruara diagnostikuese do ta bëjnë më të lehtë menaxhimin. Imagjinata juaj është kufiri!

Grenton Ndërtuesi i Skriptit

A besoni se GRENTON ju lejon të krijoni Algoritmet, madje shumë të komplikuara, pa pasur ndonjë njohuri të programimit?

Si i kombinoni dy të kundërtat - kapaciteti i pakufizuar dhe lehtësia e krijimit të algoritmeve? Mund të duket e pamundur, por ne kemi krijuar një mjet që do t'ju lejojë të lironi fuqinë e vërtetë të sistemit pa një diplomë inxhinierike.

Ne ju japim Script Builder - një ndërfaqe grafike e jashtëzakonshme që do t'ju lejojë të ndërtoni madje algoritmet më të ndërlikuara, t'i provoni ato në mënyrë të sigurt dhe t'i aktivizoni ato në sistem.

Dhe për t'i bërë gjërat edhe më mirë, ju mund ta bëni atë me vetëm disa klikime. Imagjinata juaj është kufiri.
Skrypt LUA program kompilator do konfiguracji arduino

KODI I PLOT LUA I DISPONUAR ME NJe KLIK

Nëse jeni një përdorues më i avancuar, me siguri do ta vlerësoni faktin që ju nevojitet vetëm një klikim për të kaluar ndërmjet ndërfaqeve grafike dhe teksteve për të përfituar aftësitë e plota të kodit të programimit LUA.
Kod LUA skrypt przykład

Managimi i Objektit me kodin LUA

Shumë sisteme e bëjnë LUA në dispozicion. Ne shkuam një hap më tej dhe zhvilluam skenarin themelor LUA në mënyrë që ta bëjmë më të lehtë përdorimin në një sistem shtëpie të zgjuar. Kështu lindi Menaxhimi i Objektit LUA. Ky ndryshim i vogël ju lejon t'i referoheni një elementi të shtëpisë së zgjuar direkt në kodin LUA.
Program konfiguracyjny do systemu automatyki budynkowej na tablet
 • LIDHJA DHE SKEMA

  Lehtësi për të menaxhuar edhe struktura më të komplikuara

  Konfigurimi i ndërtesave të zgjuara bazohet në qindra varësi midis moduleve. A ekziston madje ndonjë mënyrë për të treguar diçka kaq të komplikuar në një mënyrë të thjeshtë dhe intuitive? Ne arritëm ta bënim këtë.

  Në vend që të përdorim dhjetëra tabela dhe dritare, ne kemi ndërtuar një Diagram Lidhjeje që shërben si një shfaqje grafike e sistemit revolucionar për sistemin, duke ju dhënë një pamje të plotë mbi marrëdhëniet midis moduleve.

  Ju duhet vetëm një shikim i vetëm për të zgjidhur një problem që shfaqet ose për të bërë një ndryshim të kërkuar. Asnjëherë më parë nuk ka pasur lundrim kaq intuitiv apo të shpejtë.
  Nricimi i Sallonit
  Kaloni ne Kuzhinë
  Skenari i Kinemas
 • Kurse
  me Grenton
  Jeto
  me Grenton
  Na Vizitoni