GRENTON MENAXHERI I SHTËPIS

SMARTPHONE, TABELT OSE SMARTWATCH

SMART HOME GRENTON JU OFRON SHUMË MUNDËSI

Kontrolli i shtëpisë me automatizimin e ndërtesave nuk ka qenë kurrë kaq i lehtë. Në smartphone ose tablet, mund të ndryshoni funksionet e shtëpisë në çdo kohë, nga distanca dhe kudo. Për më tepër, të gjithë kanë nevoja të ndryshme, kështu që Grenton Home Manager u jep të gjithëve pikërisht atë që u nevojiten. Aplikimi Grenton është pikërisht ajo që duhet të jetë.
Aplikacja do sterowania na tablet sterowanie inteligentnym domem android ipad

TOUCH PANELS

Elegant dhe të avancuar teknologjikisht.
Ata përshtaten në çdo ambjent të brendshm.

Zëvendësoni një grup çelsash me panelin e prekjes Grenton dhe kontrolloni shtëpinë tuaj edhe më lehtë se më parë. Dizajni i tyre i lëmuar dhe sipërfaqja e lëmuar i bën panelet të përsosura për çdo arredim shtëpie.
Płaskie panele dotykowe inteligentne wyłączniki oświetlenia do domu

Custom Touch Panels

Everyone is different and has different needs, so that we will produce your touch panels, especially for you.
Choose a glass, wood or leather finish; choose a colour or icons.
You are the one who decide how your Touch Panel looks like.
Smart Panel

Grenton
Smart Panel

Paneli Smart Grenton është një zgjidhje estetike dhe efektive që duket e shkëlqyeshme në çdo ambjent shtëpie. Paneli mund të kombinojë dhe zëvendësojë funksionin e disa kontrolluesve individualë, siç zakonisht montohen në strukturë (termostat, çelsat e dritës, pultin e asapirimit dhe ajrit të kondicionuar - HVAC). Dimensionet e vogla dhe konfigurueshmëria e plotë e bëjnë atë një zgjidhje shumë ergonomike.

OLED ektani
Sensori i gjestit
Sensor afërsije
Sensori i dritës dhe temperaturës
LED indikacion për statusin e butonin & tingull
Smart Panel

GRENTON Smart Switch

i jashtëzakonshëm, çelës drite i thjeshtë.

Grenton ju lejon të përdorni një çels të thjeshtë në mënyra të ndryshme. Modulet e hyrjes në Grenton mund të zbulojnë katër lloje të ndryshme prekjeje, dhe ju mund t'i caktoni një funksion të ndryshëm secilit prej tyre.
Wyłącznik oświetlenia inteligentny ze ściemniaczem dimerem

GRENTON KONTROLLI ME SMS

Nëse ka një problem, shtëpia juaj do të ju pyes se çfarë të bëj për ju.

GRENTON është sistemi i parë i shtëpive inteligjente që nuk është në gjendje të kontrollojë vetëm sistemet e në vetvete, duke përdorur skenarë të paracaktuar, por gjithashtu ju kërkon një vendim nëse lind nevoja!

Skenarët interaktivë do t'ju lejojnë të keni kontroll të plotë mbi atë që po ndodh. Varet nga ju që të përcaktoni kur sistemi supozohet të përdorë skenarë të paracaktuar, dhe kur duhet t'ju kërkojë një vendim.
Kurse
me Grenton
Jeto
me Grenton
Na Vizitoni