Arkitektë

Nëse përpiqeni t'i bëni modelet tuaja inovative, me kosto të efektshme dhe miqësore me mjedisin, duhet të merrni parasysh përfshirjen e sistemeve të automatizimit të ndërtesave në to.

Prodhuesi Grenton System po kërkon të fillojë bashkëpunimin me arkitektët - të na kontaktoni, nëse dëshironi të merrni informacion shtesë.

Contact us


We would love to hear from you