Grenton
means more
savings,
comfort and
safety

More

Shtëpi
Inteligjente

Paneli Smart me prekje elegant me ekran OLED dhe ndërfaqe pa prekje.
më shumë

Sistem
Cmime

Një shtëpi inteligjente nuk ka pse të jetë e shtrenjtë. Përdorni kalkulatorin Grenton dhe zbuloni se si ta ktheni shtëpinë tuaj në Shtëpinë e zgjuar.
më shumë

Aplikacioni
Smartfonë

Të gjithë kanë nevoja të ndryshme, gjithësecili mund të ketë një aplikim të ndryshëm të Grenton
më shumë

Aplikacioni
Smartfonë

Të gjithë kanë nevoja të ndryshme, gjithësecili mund të ketë një aplikim të ndryshëm të Grenton
më shumë
Grenton sistemi shtëpi inteligjente kontrollon të gjitha pajisjet dhe sistemet në shtëpinë tuaj

Ndriçimi

Ngrohje

Grila

Alarm

Garazhi

Rekuperator ajri

AC Kondicionimi

TV

Kabllor
dhe pa tel

Grenton sistemi shtëpi inteligjente ( SMART HOME ) kombinon të gjitha në sistemin kabllor dhe pa tel (wireless).
Ju nuk jeni i kufizuar në një zgjedhje.
më shumë

Integrimi

Grenton Shtëpia Inteligjente është e hapur për shumë standarde.
Integroni të gjitha pajisjet dhe sistemet e shtëpisë tuaj në një sistem Smart Home.
më shumë

Të koduar në mënyrë të sigurt

Grenton sistemi inteligjent është e sigurt falë algoritmit të kriptimit AES 128, e njëjtë si në transaksionet bankare.
më shumë

Kontrolloni çmimin e Grenton

Grenton Shtëpi Inteligjente sistemi është i disponueshëm për të gjithë.
Kontrolloni çmimin me një kalkulator të thjeshtë.
më shumë
Të Rejat e fundit

2021/09/23

Grenton and Friendly Innovation combine forces

Integrate car charger with smart home
Lexo më shumë

2021/09/21

Fronius and Grenton: this is the way smart home and PV integrate

Fronius, a leading company in the photovoltaic industry and Grenton, a Polish manufacturer of home automation systems, have started their cooperation from the integration of smart home and PV systems. Their combination provides savings thanks to free solar energy and intelligent energy management.
Lexo më shumë

2021/06/15

System Smart Home Grenton available in Greece

With a new distribution agreement signed with Hometech Hellas, Grenton is entering the Greek market. Grenton’s new distributor, Hometech Hellas, was established in 2006. The company is dealing with home automation, audio/video door systems, intercom, access control and security systems, CCTV and DVR systems. The company works in retail and wholesale channel satisfying the customer\'s needs daily. With the experience in digital building technology Hometech Hellas provides the best control and automation from small apartments to large buildings. Constantly following new technologies and improving its skills, the company adjusts its offer to the requirements of the Greek market in cooperation with leading foreign suppliers.
Lexo më shumë

Ju ftojmë në bashkëpunim

Instalatoret profesionistë, elektriçista, arkitektët, ndertuesit.

më shumë
Kurse
me Grenton
Jeto
me Grenton
Na Vizitoni